Raymond B. Stewart Middle School **ACTIVITY** Bell Schedule

	Time		Length
Class			
	Start	End	
1 st Period	8:30	9:10	40 minutes
ACT	9:10	9:35	25 minutes
2 nd Period	9:39	10:19	40 minutes
3 rd Period	10:23	11:03	40 minutes
4 th Period	11:07	12:37	See Chart Below
A Lunch	BL	unch	C Lunch
Lunch 11:07-11:37	Class 11:	<mark>07-11</mark> :37	Class 11:07-12:07
Class 11:37-12:37	Lunch 11:	3 <mark>7-12</mark> :07	Lunch 12:07-12:37
	Class 12:	07-12:37	acc.
5 th Period	12:41	1:21	40 minutes
6 th Period	1:25	2:05	40 minutes
ACTIVITY	2:05	2:55	50 minutes