Raymond B. Stewart Middle School 6/14/17 **2017-18 ACTIVITY Bell Schedule**

Class	Time		Length
	Start	End	
1 st Period	8:35	9:15	40 minutes
2 nd Period	9:19	9:59	40 minutes
3 rd Period	10:03	10:43	40 minutes
4 th Period	10:47	12:37	See Chart Below
	1		
A Lunch Lunch 10:47 - 11:17 Class 11:19 - 12:09 B Lunch Extra 10:47 - 11:12 News 11:12 - 11:15		<u>C Lunch</u> <u>Class</u> 10:47 – 11:37 <u>Extra</u> 11:37 – 12:02	
Extra 12:11 - 1 News 12:34 - 1		11:17-11:47 11:47-12:37	News 12:02 - 12:05 Lunch 12:08 - 12:38
5 th Period	12:41	1:21	40 minutes
6 th Period	1:25	2:05	40 minutes
ACTIVITY	2:05	2:55	50 minutes

